DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20684218.53739%
Lefkoşa
°

16:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Akacan Davası Devam Ediyor

Akacan Davası Devam Ediyor

ABONE OL
1 Mart 2017 10:21
Akacan Davası Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akacan’ın korumaları Özer Ustaoğlu ve Hulusi Kalkan’ı yaralayan Erkan Taşsöken aleyhindeki tutukluluk süresi uzatıldı

 AKACAN’A DA DAVA: Polis mahkemede verdiği ifadesinde iş insanı Bulut Akacan ve korumaları Özer Ustaoğlu ile Hulusi Kalkan aleyhinde de “darp” ve “şiddet tehdidi” davalarının getirildiğini açıkladı. Özer Ustaoğlu ve Hulusi Kalkan’ı yaralayan Erkan Taşsöken aleyhindeki tutukluluk süresi uzatıldı

Girne’de iş insanı Bulut Akacan’a yönelik yapılan bıçaklı saldırıda Akacan’ın yakın korumaları Özer Ustaoğlu ile Hulusi Kalkan’ı bıçakla yaralayan Erkan Taşsöken’in 3 günlük tutukluluk süresi dün doldu.

Taşsöken ek tutululuk süresi talebi ile dün Girne Kaza Mahkemesi’nde yeniden yargıç karşına çıkarıldı.

Polis olayda kullanılan bıçağa henüz ulaşamadı.

Mahkemede olay ile ilgili ifade sunan polis, iş insanı Bulut Akacan ile korumaları Özer Ustaoğlu ve Hulusi Kalkan aleyhinde de yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

Mahkeme, olayda kullanılan bıçağın bulunması yönünde polisin başlattığı araştırmanın devam etmesi nedeni ile zanlı Erkan Taşsöken’in 3 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

Bıçak hala bulunamadı

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Erkan Taşsöken’in 24 Şubat tarihinde Girne İnönü Sokak’ta tasarrufundaki bıçağı önce Bulut Akacan’ın karın kısmına bir kez salladığını Akacan’ın geri çekilmesiyle yaralanmaktan kurtulduğunu anımsattı.

Zanlı Taşsöken’in olay esnasında Özer Ustaoğlu’nu boynundan ve sol bacağından, Hulusi Kalkan’ın ise sağ bacağından yaraladığını hatırlatan polis memuru, zanlının aynı gün tutuklandığını ancak olayda kullanılan bıçağın hala bulunamadığını belirtti.

 Akacan’a iki dava birden

Polis mahkemede verdiği ifadesinde İddia Makamı adına salonda hazır bulunan Savcı Emine Taşkın’ın sorusu üzerine iş insanı Bulut Akacan ve korumaları Özer Ustaoğlu ile Hulusi Kalkan aleyhinde de “darp” ve “şiddet tehdidi” davalarının getirildiğini açıkladı.

Polis yürütülen soruşturmanın selameti açısından zanlı Taşsöken’in 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Asena: Yardımcı olmak istiyor ama hatırlamıyor

Zanlı Erkan Taşsöken’i temsilen mahkemede hazır bulunan Avukat Mustafa Asena, polisin tutukluluk talebine itirazda bulunmadı. Zanlının bıçağın bulunması yönünde polise yardımcı olmak istediğini ancak olay sonrasında yaşadığı travma nedeni ile bıçağın nerede olduğunu hatırlamadığını kaydeden Asena, zanlının yaşadığı travma nedeni ile ciddi bir psikolojik tedaviye ihtiyaç duyduğunu iddia etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.