1. Haberler
  2. Gündem
  3. Belediye Başkanı Tuğlu’dan Berat Kandili mesajı… “Hoşgörü ve yardımlaşma duygularını pekiştirmeliyiz”

Belediye Başkanı Tuğlu’dan Berat Kandili mesajı… “Hoşgörü ve yardımlaşma duygularını pekiştirmeliyiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, Kıbrıs Türk halkının ve tüm İslam aleminin Berat Kandili’ni kutladı.

Tuğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu gecenin manevi anlamda arınma, ibadet etme, duaları artırma ve affa nail olma fırsatı sunduğunu kaydetti.

“Berat Kandili, geçmişte yapılan hataları telafi etmek, günahlarından arınmak ve sevdikleriyle birlikte dua etmek için müthiş bir fırsattır” diyen Tuğlu, şunları kaydetti:

“Bu kutsal gecede, dualarımızı samimiyetle yaparak Yüce Allah’tan mağfiret dilemeli, affına sığınmalıyız. Gönül köprülerini sağlamlaştırmalı, kin ve nefreti kalpten silmeli, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularını pekiştirmeliyiz.

Bu kutsal gece vesilesiyle, dualarımızın kabul olması, hayırlara vesile olması, kalplerimizin nur ile dolması dileğiyle, tüm İslam aleminin Berat Kandili’ni en içten duygularımla kutlarım. Berat Kandiliniz mübarek olsun.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye Başkanı Tuğlu’dan Berat Kandili mesajı… “Hoşgörü ve yardımlaşma duygularını pekiştirmeliyiz”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin