DOLAR 32,3703 -0.35%
EURO 34,8035 -0.09%
ALTIN 2.402,14-0,84
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Bursa’da Katliam Gibi Kaza!

Bursa’da Katliam Gibi Kaza!

ABONE OL
13 Mart 2021 13:43
Bursa’da Katliam Gibi Kaza!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da korkunç bir kaza yaşandı. Freni patlayan tır önündeki araçlara çarparak diğer şeride geçerek, karşı yönden gelen araçları biçti. Onlarca aracın hurdaya olduğu kazada ilk açıklamalara göre 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda da yaralı olduğu bildirildi.

Kaza Bursa-Ankara yolu üzeri Barakfakih istikametinde akşamüzeri gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, İnegöl istikametinden gelen tır, freni patlayınca önündeki araçlara çarparak bariyerleri aşıp karşı şeride geçti.

ANAYOL SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Karşı yönden gelen araçlarla tırın çarpıştığı ve onlarca aracın karıştığı kazada tır, 50 metre sonra durabildi. Diğer araçların da hızla gelmesiyle anayol, savaş alanına döndü. Kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği ve onlarca kişinin yaralandığı bilgisine ulaşılırken, olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Dehşete düşüren görüntülerde, hızla ilerleyen TIR’ın önündeki araçlara çarparak, ilerlediği görüldü.

‘ÇARPMAYA ENGEL OLAMADIM’

Kazanın ardından TIR şoförü Faruk E. gözaltına alındı. Kedi kumlu taşıyan sürücü Faruk E.’nin emniyetteki ifadesinde, “TIR’ın frenlerinin boşaldığını fark ettim. Önümdeki araç sürücülerinin fark etmesi için selektör yakarak, kornaya bastım. O anda kırmızı ışık yandığı için araçlar yolda duruyordu. TIR’ın kontrolünü kaybettiğim için araçlara çarpmaya engel olamadım. Pişmanım” dediği belirtildi.

Faruk E.’nin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Kazada yaşamını yitiren 4 kişiden Semih Ural, doğum günü olan bugün öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Basri Gümüş’ün cenazesi memleketi Ordu’ya gönderilirken, Recep Göler ise Bursa’nın Harmancık ilçesinde defnedilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.