DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20573522.7983%
Lefkoşa
°

21:44

YATSIYA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
DAÜ Hukuk Fakültesi’nde “Toles Mezunları Zirvesi” yapıldı

DAÜ Hukuk Fakültesi’nde “Toles Mezunları Zirvesi” yapıldı

ABONE OL
30 Aralık 2022 14:22
DAÜ Hukuk Fakültesi’nde “Toles Mezunları Zirvesi” yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (DAÜ-MİKA) tarafından fakülte ve yüksekokullarla iş birliği içerisinde her yıl organize edilen 11’inci Uluslararası Kariyer Günleri, DAÜ Hukuk Fakültesinde düzenlenen “TOLES Mezunları Zirvesi” başlıklı etkinlik ile devam etti.

DAÜ’den verilen bilgiye göre, etkinliğe konuşmacı olarak, DAÜ Hukuk Fakültesi mezunları İstanbul’da yer alan BİMPOWER Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü olarak görev yapan Av. Şerife Aşman, İstanbul’da yer alan Decathlon Türkiye’nin Hukuk Müşaviri ve Etik ve Uyum Lideri olarak görev yapan Av. Hazar Leman Yakut, Lefkoşa’da yer alan Ali Yeğen Hukuk Bürosu’nun sahibi olarak görev yapmakta olan Av. Ali Yeğen ile Lefkoşa’da Melis Türkkal Hukuk Bürosu’nun sahibi Av. Melis Türkkal katıldı.

-TOLES Sertifikası’nın Avantajları Anlatıldı

Etkinliğin açılış konuşmasını, DAÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Ulvi Nail Gün yaptı.

Sonrasında TOLES Programı ve Sınavları Koordinatörü Peril S. Emiroğluları, TOLES akreditasyon programı ve sınavları ile ilgili bilgi verdi. Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan başarılı DAÜ mezunları, DAÜ Hukuk Fakültesi’nde seçmeli ders olarak verilen sertifikalı TOLES programını tamamlayarak, bu sertifika ile mesleklerinde kariyer basamaklarını hızla ve başarıyla tırmanan mezunlar, kariyer yolculuklarını DAÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri ile paylaştı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Etkinlik sonrasında konuşmacılara teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca DAÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri, DAÜ Hukuk Kulübü öğrencileri tarafından etkinliğe özel olarak tasarlanmış anı çerçevesi ile hatıra fotoğrafları çekilmeyi de ihmal etmedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.