DOLAR 32,2026 0.11%
EURO 35,1022 0%
ALTIN 2.467,580,01
BITCOIN 21348985.6202%
Lefkoşa
°

17:01

İKİNDİYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Evinden alındı, dövüldü, KKTC’ye getirildi

Evinden alındı, dövüldü, KKTC’ye getirildi

ABONE OL
24 Mart 2020 12:33
Evinden alındı, dövüldü, KKTC’ye getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KARANTİNAYA ALINDI… Barış Can Deliceırmak’ın evini tespit eden en az 4 kişi, canlı yayında etrafında durarak ona özür diletip, evinden aldı, feci şekilde dövdü ve bilinmeyen bir yerden askeri yasak bölgeyi ihlal ederek, KKTC’ye getirdi. Cürümleri Önleme Şubesi’nin tespit ettiği Barış Can Deliceırmak, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne götürüldü. Birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal etmek suçuyla tutuklanan Deliceırmak’ın önce 14 gün karantinaya alınmasına karar verildi.

Güney Kıbrıs’ta kalan ve bir süredir tanınmış iş insanlarına hakaret ve küfürler eden Barış Can Deliceırmak’ın evini tespit eden en az 4 kişi, canlı yayında etrafında durarak ona özür diletip, evinden aldı, feci şekilde dövdü ve bilinmeyen bir yerden askeri yasak bölgeyi ihlal ederek, KKTC’ye getirdi.

Bir süredir Güney Kıbrıs’ta yaşayan ve yaklaşık 20 gündür sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta iş insanları, eşleri ve ailelerine ağza alınmayacak küfürler eden Barış Can Deliceırmak, canlı yayın esnasında evine gelen en az dört kişinin baskısıyla önce “özür mesajı” yayınladı, ardından da feci şekilde dövüldü.

Barış Can Deliceırmak’ın özür mesajının ardından Facebook’ta paylaştığı hakaret içerikli mesajların silinmesi dikkat çekti. Aynı gün gece yarısı ikinci kez bir arabada giderken hakaret ettiği insanlara özür dilediği ikinci bir video paylaşan Deliceırmak’ın feci şekilde dövülmüş olduğu gözlemlendi. Aynı gece Deliceırmak’ın hakaret içerikli paylaşımlarının silinmesi dikkat çekti.

Faili meçhul kişilerce Deliceırmak’ın araçla askeri yasak bölge ihlal edilerek, KKTC’ye getirildiği bilgisine ulaşıldı. Paylaşımlarda elinde bıçakla tehditler savuruyordu Barış Can Deliceırmak’ın paylaşımlarında pek de kendinde olmadığı, elinde büyük bir bıçağı sağa sola sallaması ve hem tanıdığı hem de tanımadığı ancak tanınmış iş insanları ile mafya olarak bilinen kişilere tehditler savurup, eşleri ile çocuklarına ağza alınmayacak küfürler etmesi dikkat çekti.

Deliceırmak, önceki gün feci şekilde dövüldükten sonra, Facebook’ta “Bundan sonra kimsesinin annesine, babasına, karısına, bacısına laf söylemeyeceğim ve küfür etmeyeceğim.

Özür dilerim” mesajı yayınladı. Paylaşımında birçok isme de yer verdiği görüldü. Askeri yasak bölgeyi ihlalden tutuklandı “Birinci derece askeri yasak bölgeyi ihlal etmekten” tutuklanan Barış Can Deliceırmak, önce polis hücresine yerleştirildi ardından da Koronavirüs salgını tehdidi nedeniyle 14 gün karantinaya alındı.

Deliceırmak, geçen yıl vurulmuştu Barış Can Deliceırmak, 24 Haziran 2019 tarihinde iki grup arasında ‘alacak-verecek’ meselesi yüzünden çıkan kavgada, ateşli silahla yaralanmıştı. Başına dikiş atılan ve vücudunun birçok yerinde yara beresi bulunan Barış Can Deliceırmak, sağ bacağından vurulmuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.