DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21611520.10917%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitimi Okulu’nda Bahar Şenliği düzenlendi

Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitimi Okulu’nda Bahar Şenliği düzenlendi

ABONE OL
7 Mayıs 2024 14:37
Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitimi Okulu’nda Bahar Şenliği düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazimağusa’da 2006 yılından bu yana 0-18 yaş aralığındaki tüm özel gereksinimli bireylere eğitim veren Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitimi Okulu’nda Bahar Şenliği düzenlendi.

Etkinliğe Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar ile Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel de katıldı.

Çocuklar, şenlikte canlı müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi ayrıca küçük yarışmalarla heyecan yaşadı.

Dikiş, mutfak, ahşap, seramik ve baskı atölyelerinde çocuklar becerilerini ortaya koyarken, Sibel Tatar ve Zerrin Üstel de çocukların çalışmalarına katılarak onlarla el işleri yaptılar.

Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel, burada yaptığı değerlendirmede, “Özel çocuklarımıza sunulan eğitim hizmetlerinin niteliğini artırmak, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek ve evlatlarımızın sosyal gelişimlerini destekleyerek toplumsal yaşama uyumlarını arttırmak için yürütulen her çalışmanın destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Zerrin Üstel, özel eğitim alan çocukların, potansiyellerini üst düzeye çıkarmalarına, topluma katılımcı bir şekilde katkıda bulunmalarına ve daha iyi bir yaşam sürmelerine yardımcı olan bu tür çalışmaların önemine dikkati çekti.

Farklı atölye çalışmaları sayesinde özel çocukların ilgi duydukları alanlarda gelişimlerini sağlayarak gelecek yaşantılarında hayatın bir parçası olacaklarını da kaydeden Zerrin Üstel, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r