DOLAR 32,2889 0.07%
EURO 34,8538 0.29%
ALTIN 2.400,410,31
BITCOIN 1988438-2.05939%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Güneyde Kuzeye Kurye Aracılığıyla Uyuşturucu Trafiği

Güneyde Kuzeye Kurye Aracılığıyla Uyuşturucu Trafiği

ABONE OL
11 Şubat 2017 16:15
Güneyde Kuzeye Kurye Aracılığıyla Uyuşturucu Trafiği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lokmacı Kara Sınır Kapısı’ndan kuzeye geçerken, üzerinde 10 gram uyuşturucu madde bulunan Oana Maria Macoveiciuc itiraf etti. Üzerinde bulunan sentetic cannabionid türü uyuşturucunun önce kendisine ait olduğunu söyleyen Macoveiciuc’un daha sonra, güneyde yaşayan erkek arkadaşının isteği ile kuzeyde yaşayan tanımadığı birine getirdiğini itiraf etti.

Lokmacı Kara Sınır Kapısı’ndan kuzeye geçen Oana Maria Macoveiciuc isimli genç kadının tasarrufunda 10 gram sentetic cannabionid türü uyuşturucu madde bulundu.

Polis, zanlının sorgusunda konu maddeyi erkek arkadaşının aracılığı ile kuzeyde tanımadığı bir şahsa getirdiğini itiraf ettiğini belirtti.

“Kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Behrat Mavioğlu, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Mehmet Sevinç’i dinletti.

Mehmet Sevinç, 9 Şubat’ta Lokmacı Kara Sınır Kapısı’ndan kuzeye geçen Oana Maria Macoveiciuc’un tasarrufunda 10 gram uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti.

Zanlının ilk beyanında maddenin kendisine ait olduğunu söylediğini aktaran Sevinç, daha sonra ise maddeyi güneyde yaşayan erkek arkadaşının aracılığı ile kuzeyde tanımadığı bir kişiye getirdiğini itiraf ettiğini kaydetti.

Mehmet Sevinç, tahkikatın çok yönlü devam ettiğini belirtip, zanlının üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.