DOLAR 32,2065 0.01%
EURO 35,0893 0.21%
ALTIN 2.522,380,88
BITCOIN 2155709-0.17532%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Jeremy Renner’ın arkadaşları: Durumu bilinenden çok daha kötü

Jeremy Renner’ın arkadaşları: Durumu bilinenden çok daha kötü

ABONE OL
17 Ocak 2023 12:00
Jeremy Renner’ın arkadaşları: Durumu bilinenden çok daha kötü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kar temizleme aracıyla kaza geçiren Renner’ın karşılaştığı durumun ayrıntıları ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun geri dönmesinin 2 yılı bulabileceği konuşuluyor.


ABD’de evinin civarında kar küreme aracı kazası sonucu ağır yaralanan aktör Jeremy Renner’ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yapıldı.

Ailesi ve yakın çevresi, Renner’ın durumunun “kritik ama stabil” olduğunu söylemişti.

Film yıldızının arkadaşlarına göre, Renner’ın durumu, daha önce bildirilenden çok daha ağır.

6 tonluk araç üzerinden geçti

Renner, Nevada’daki malikanesinin yakınında aracı bozulan mahsur kalmış bir aileye yardım ederken, 6 tonluk kar küreme makinesi onun üzerinden geçti.

Bir komşusuna göre, söz konusu araç, çok sayıda güvenlik özelliğine rağmen “yanlışlıkla” oyuncunun bacaklarından birinin üzerinden geçerek büyük kan kaybına yol açtı.

“Neredeyse ölmek üzereydi”

Arkadaşları, Renner’ın yaralarının bilinenden çok daha kötü ve yardımın gelmesini beklerken “neredeyse ölmek üzere” olduğunu anlattı.

Geçirdiği kazanın ayrıntıları ortaya çıktı

Mail’in aktardığına göre, konuya ilişkin bir kaynak, “Herkesin bildiğinden çok daha kötü. Jeremy, neredeyse orada öleceğinin çok farkındaydı. Jeremy’nin göğsünün sağ tarafı ezilmiş ve gövdesinin üst kısmı çökmüştü. Ayrıca kanayan kötü bir kafa yarası ve bacak yaralanması vardı.” dedi.

Geri dönmesi 2 yıl sürecek

Avenger yıldızının, yaralarının boyutunun farkında olduğu ve iyileşmesi için önünde uzun bir yol olduğunu bildiği belirtildi.

Arkadaşları, onun eski formuna geri dönmesinin iki yıl kadar sürebileceğine dikkati çekiyor.

“Bundan sağ çıkamayacağını biliyordu”

Aynı kaynak, “Jeremy çok acı çekiyordu, nefes almakta zorlanıyordu. Durumunun kötü olduğunu ve bundan sağ çıkamayacağını biliyordu. Söylentilere göre Jeremy’nin göğsündeki hasar o kadar büyüktü ki ameliyatta onarılması gerekti.” diye konuştu.

Daha fazla ameliyat olması gündemde

Renner’ın şimdiye kadar iki ameliyat geçirdiği, ilerleyen haftalarda muhtemelen daha fazla ameliyat olmasının gündeme gelebileceği belirtiliyor.

Doktorların, vücudun doğal iyileşme sürecinin başlamasına zaman tanımak için operasyonlara ara verme eğiliminde olduğu da kaydedildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r