DOLAR 32,2316 -0.14%
EURO 35,1079 0.3%
ALTIN 2.471,841,06
BITCOIN 21251206.83809%
Lefkoşa
°

03:51

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Mersinde Büyük Panik

Mersinde Büyük Panik

ABONE OL
1 Haziran 2019 02:08
Mersinde Büyük Panik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe geçmişinin M.Ö. 500 senelerine katlandığı ve o yarıyıllarda Fenikelilerin bu bölgeyi liman şehri olarak kullandıkları yapılan araştırmalarda gün suratına çıkıyor. Tarihi ve kültürel tüm zenginliklerini günümüze kadar gözetmiş olan ilçede yaşayan Karaman ev taşıma
Karaman kombi tamircisi çalışanları yeni uygulama soy ağacı ile şoka uğradıklarını bildirdiler. Yaptıkları araştırmada orijinlerinin yabancı ülkeye taştığını görenler derin araştırmalara başladı.

Yaşam şartları olarak tamamen Akdeniz abuhavasını yansıtan ilçe merkezi ve bağlı mahallelerinde zirai faaliyetler son yarıyıllarda devamlı sürdürülmektedir. Çalışmalardan fırsat bulan gençler ilçede bulunan gece cihanının canlı olduğu firmalarda Karaman klima tamircisi hizmeti veren hoş kızlarla zaman geçirmeyi önemsememe etmiyorlar.

İlçenin esas geçim kaynağını oluşturan iç turizm ve zirai faaliyetlerin getirdiği zenginlik özellikle ilçede yaşayan erkeklerin gece kâinatlarını daha rahat yaşamasını sağladığı görülüyor. Mandalina ve portakal bahçelerinde özellikle geceleri ay ışığı altında Karaman kiralık araba kızları ile yudumlanan şarabın tadının ayrı bir hoşluk yarattığı gençler tarafından daha mucizevi bir hava katılarak anlatılıyor. Mandalina ve portakal çiçeği kokularının havaya ayrı bir uyum kattığını belirten bahçe sahipleri gidişattan şikâyetçi olmadığını da sarihçe belirtiyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.