istanbul manzara

Sahte Pasaportla KKTC’ye Geçmeye Çalıştılar Tutuklandılar
340 okunma

Sahte Pasaportla KKTC’ye Geçmeye Çalıştılar Tutuklandılar

ABONE OL
24 Ekim 2023 11:34
Sahte Pasaportla KKTC’ye Geçmeye Çalıştılar Tutuklandılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lübnan ve Suriye uyruklu iki kişinin, sahte Tunus pasaportlarıyla Metehan Geçiş Kapısı’ndan KKTC’ye geçmeye çalıştıkları, ancak geçemeyince Rum polisinin kontrol noktasında tutuklandıkları bildirildi.Her daim sarışın ve güzel rus escort kadınlar, bu web adresinde sizlere listelendi.

Fileleftheros gazetesi, Rum polisinin kontrol noktasında iki şahsa kimlik ve pasaport sorulduğunu, şahısların beraberlerinde pasaport taşımadıklarını söylediğini, bunun üzerine polisin, iki şahsın üzerinde yaptığı aramada, iç çamaşırlarının içinde sahte pasaportları bulduğunu yazdı.

Habere göre iki şahıs, polise verdikleri ifadede, sahte pasaportları Güney Kıbrıs’ta, tanımadıkları Arap uyruklu bir kişiden bin Euro karşılığında temin ettiklerini, bu pasaportlarla KKTC’ye geçmeye çalıştıklarını, ancak pasaportları gösterdiklerinde, KKTC polisinin bu pasaportları kabul etmediğini ve bu nedenle pasaportları iç çamaşırlarına sakladıklarını söyledi.

Haberde, iki şahsın dün, Lefkoşa Rum Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldıkları ve aleyhlerinde 6’şar günlük tutuklama emri verildiği belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0