DOLAR 32,2763 -0.2%
EURO 34,8458 0.07%
ALTIN 2.414,890,91
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Sibel Tatar: Serhat İncirli’nin programı yayından kaldırıldı

Sibel Tatar: Serhat İncirli’nin programı yayından kaldırıldı

ABONE OL
14 Temmuz 2021 00:17
Sibel Tatar: Serhat İncirli’nin programı yayından kaldırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal T Direktörü Sibel Tatar, Kanal T’de sabah programı yapan Serhat İncirli’nin programının yayından kaldırıldığını açıkladı.

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Tatar, Serhat İncirli’nin Kanal T’nin temel ilkesi olan “tarafsızlık ilkesini” ihlal ettiği gerekçesi ile programının yayından kaldırıldığını söyledi.

Tatar, İncirli’nin 8 Temmuz 2021 tarihinde yaptığı yayın içeriği ile ilgili avukatlarının gerekli çalışmayı başlattığını ekledi.

Öte yandan İncirli’nin programının 13 Temmuz itibari ile yayından kaldırıldığını açıklayan Sibel Tatar’ın açıklamayı gece yarısına dakikalar önce yapması ise dikkatlerden kaçmadı.

Sibel Tatar’ın açıklaması şöyle:

Medya Life ile yapılan anlaşma kapsamında kanalımızda sabah programını sunan, Serhat İncirli’nin programı 13 Temmuz 2021 tarihi itibariyle Kanal T Yönetim Kurulu tarafından sonlandırılmış ve anlaşma fesh edilmiştir.

Tarafsızlık temelinde, yayın yapan kanalımızda, gazeteci Serhat İncirli, temel ilkelerimizle ilgili defalarca uyarılmıştır.

Uyarıları dikkate almadan yayınlarını yayın ilkelerimize aykırı olarak sürdürmesi nedeniyle bu kararın alınması elzem hale gelmiştir.

8 Temmuz 2021 tarihinde yaptığı yayın içeriği ile ilgili avukatlarımız gerekli çalışmaları başlatmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarım.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.