DOLAR 32,3805 -0.33%
EURO 34,7355 -0.25%
ALTIN 2.391,86-1,25
BITCOIN 19037950.86656%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Torbacı da Kapıldı Sırada Bir Kişi Daha Var

Torbacı da Kapıldı Sırada Bir Kişi Daha Var

ABONE OL
10 Ağustos 2017 11:01
Torbacı da Kapıldı Sırada Bir Kişi Daha Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Narkotik ekipleri önceki gece Girne-Zeytinlik yolunda şüpheli hareketleri ile dikkat çeken Fatih Köşker’in üzerinde arama yaptı.   5 gram Hint Keneviri ile yakalanan Köşker, satıcının adını verdi 

Devrim DEMİR

Girne-Zeytinlik anayolunda önceki gece devriye gezen Narkotik ekipleri, yol kenarında hareketlerinden şüphelendiği Fatih Köşker’in üzerinde arama yaptı.

Polis ekipleri, Köşker’in pantolonun cebinde 5 gram Hint Keneviri uyuşturucu ele geçirirken, zanlıyı mahkeme emri ile tutukladı.

Köşker, yapılan ilk sorgulamada söz konusu maddeyi Erkan Hacı’dan aldığını itiraf etti.

Aynı akşam gözaltına alınan Hacı’da Köşker ile birlikte dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Hazan Aksun, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın yeni başladığını belirterek 2’şer gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

Aranan 1 kişi var  

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hasan Derman, zanlılar Fatih Köşker’in önceki gece Girne-Zeytinlik anayolunda yakalandığını anlattı.

Polis memuru Hasan Derman, Köşker’in üzerinde ele geçirilen 5 gram Hint Keneviri uyuşturucu maddenin ardından yapılan sorgulamada uyuşturucuyu Erkan Hacı’dan aldığını itiraf etmesi üzerine her iki zanlının da tutuklandığını söyledi.

Derman, olayla bağlantılı 1 kişinin daha arandığını belirterek her iki zanlının da 2’şer gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.