DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611.30003%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara

Türk bayrağını öpen 9 yaşındaki Kadir’e anlamlı hediye

ABONE OL
22 Nisan 2019 09:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bingöl Devlet Hastanesi yönetimi, görüntüleri güvenlik kamerasınca da kaydedilen ve koridordaki Türk bayrağını fark etmesi üzerine uzanıp öpen çocuğun kimliğinin tespiti için çalışma yürüttü. 

Çocuğun, İnallı Mahallesi’nde yaşayan Gazi İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Kadir Taşkın olduğu, doğuştan yarık damak ve kalp rahatsızlığı bulunduğu ve babasıyla rapor için hastaneye geldiği tespit edildi.

Bingöl Devlet Hastanesi koridorunda gördüğü Türk bayrağını öpen 9 yaşındaki Kadir Taşkın’a hastane yönetimi tarafından Türk bayrağının yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.

Bunun üzerine Bingöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcıları Bülent Karakaya ve Güray Gürbüz, Hastane Müdürü Zülküf Bağbars, Başhemşire Ayşe Burtaçkıray ile Güvenlik Şefi Gülay Kaçarçetin’den oluşan heyet, Taşkın ailesini evlerinde ziyaret etti.

Başhekim Yardımcısı Karakaya, bayrağı öperken kaydedilen görüntüsü ile izleyenleri duygulandıran Taşkın’a Türk bayrağı ve çeşitli hediyeler verdi.

Başhekimliğe girdiği sırada bir çocuğun bayrağa doğru koştuğunu fark ettiğini anlatan Karakaya, bunu teyit etmek için de güvenlik kamerası görüntüsünü izlemek istediğini söyledi.

Karakaya, “Güvenlik şefine haber verdim. Kamera odasında görüntüleri izledik. Hakikaten çocuk bayrağı öpüyor. Tabii duygulandık. Sonra görüntüyü Başhekim ile paylaştım” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.