DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 19790360.9675%
Lefkoşa
°

03:59

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Uyuşturucudan yakalanıp kaçak olduğu ortaya çıkan zanlı Manabe cezaevine gönderildi
  • Kibris Web Haber
  • KIBRIS
  • Uyuşturucudan yakalanıp kaçak olduğu ortaya çıkan zanlı Manabe cezaevine gönderildi

Uyuşturucudan yakalanıp kaçak olduğu ortaya çıkan zanlı Manabe cezaevine gönderildi

ABONE OL
17 Eylül 2020 23:53
Uyuşturucudan yakalanıp kaçak olduğu ortaya çıkan zanlı Manabe cezaevine gönderildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mağusa’da ihbar üzerine kaldığı yurt odasında tasarrufunda hint keneviri türü uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı Tongshinen Jonathan Manabe hakkındaki soruşturma tamamlandı.

“Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “KKTC’de izinsiz ikamet etmek” suçlaması ile bugün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Manabe tutuklu yargılanmak üzere 1 ayı geçmemek şartı ile cezaevine gönderildi.
takipci satın al

Manabe ile birlikte tutuklanan Faruk Mohammad Hassan ise olayla bağlantısı olmadığı tespit edilerek serbest bırakıldı.

ZANLI HASSAN’IN BAĞLANTISI OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hüseyin Özdesoy mahkemede verdiği ifadesinde, 28 Ağustos 2020 tarihinde alınan bir bilgide zanlı Tongshinen Jonathan Manabe’nin kalmakta olduğu yurt odasında kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenilmesi üzerine söz konusu yurda gidilerek oda içerisinde zanlı Manabe ile Faruk Mohammad Hassan’ın tespit edildiğini kaydetti. Yapılan aramada foil kağıdına sarılı 0.73 miligram ağırlığında hint keneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirten Özdesoy, yürütülen ileri soruşturma kapsamında zanlı Manabe’nin KKTC’de izinsiz ikamet ettiğinin, zanlı Hassan’ın ise konu uyuşturucu madde ile ilgili olarak bir bağlantısının olmadığının tespit edildiğini söyledi.

Yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ifade eden Özdesoy, zanlının davaları görüşülünceye değin hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.