DOLAR 32,2540 -0.09%
EURO 34,9193 0.25%
ALTIN 2.435,750,46
BITCOIN 1996335-1.05237%
Lefkoşa
°

20:21

AKŞAMA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Avrupa Birliği, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rumları Cendereden Bir An Önce Kurtulmalıdır
  • Kibris Web Haber
  • Genel
  • Avrupa Birliği, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rumları Cendereden Bir An Önce Kurtulmalıdır

Avrupa Birliği, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rumları Cendereden Bir An Önce Kurtulmalıdır

ABONE OL
12 Aralık 2020 17:49
Avrupa Birliği, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rumları Cendereden Bir An Önce Kurtulmalıdır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdoğan: AB, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rumları tarafından kasıtlı olarak içine çekildiği cendereden bir an önce kurtulmalıdır

TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Köklü Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerinin bir iki devletin ayak oyunlarına esir edilmesi son derece yanlıştır. Avrupa Birliği, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rumları tarafından kasıtlı olarak içine çekildiği cendereden bir an önce kurtulmalıdır.” dedi.

AA’nın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni’ne Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantıyla katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, bir hususun altını çizmek istediğini ifade ederek, “Avrupa Birliği’yle olan ilişkimizde her zaman iyi niyetli ve diyalogla çözüm bulma yönünde yoğun çabalar sarf etmemize rağmen gösterdikleri tutumu doğru bulmuyoruz. Köklü Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerinin bir iki devletin ayak oyunlarına esir edilmesi son derece yanlıştır. Avrupa Birliği, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rumları tarafından kasıtlı olarak içine çekildiği cendereden bir an önce kurtulmalıdır. Türkiye’yi dışlayarak, Türkiye’yi ötekileştirerek, haklı davasından dolayı Türkiye’yi cezalandırmaya çalışarak hiçbir yere varılamaz. Her ne karar alınırsa alınsın Türkiye, küresel ölçekte dünya barış ve huzuruna katkı sağlamaya devam edecektir.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.