DOLAR 32,4738 -0.09%
EURO 34,8493 -0.53%
ALTIN 2.438,640,11
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
”Eşim Beni Boşar” e Çalmadan Önce Düşünseydin.!

”Eşim Beni Boşar” e Çalmadan Önce Düşünseydin.!

ABONE OL
8 Kasım 2016 08:52
”Eşim Beni Boşar” e Çalmadan Önce Düşünseydin.!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş arkadaşının cep telefonunu çalarak 300 liraya satan Ahmet Bakır, cezaevine gitmemek için yargıca yalvardı…

Gazimağusa’da çalışmış olduğu restoranda, iş arkadaşının Iphone marka cep telefonunu çaldıktan sonra Girne’ye götürerek 300 TL’ye satan ve hemen akabinde Girne Limanı’ndan ülkeyi terkeden Ahmet Bakır, olay unutuldu sanıp geri dönmeye kalkışınca Ercan Havalimanı’nda yakayı ele verdi.

Polis tarafından gözaltına alınan Bakır, dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mehkemeye meseleyi aktaran adli şubede görevli polis memuru Şükrü hafız zanlının 14 Şubat 2015 günü işyer olan Gazimağusa’da ”Aralık sonu ocak başı” isimli restoranda aynı yerde çalışan Keramettin Tuna’ya ait olan Iphone marka cep telefonunu şarja takılı sırada sirkat ettiğini söyledi.

Mağusa’da çaldı Girne’de sattı…

Zanlının aynı telefonu 16 Şubat 2016 tarihinde Girne’de faaliyet gösteren bir cep telefonu mağazasının sahibi Tuncay Sayılır’a satarak sahtekarlıkla 300 TL temin ettiğini anlatan Hafız zanlını aynı bilet alarak Girne LŞimanı’ndan bir yolcu gemisi ile ülkeyi terk ettiğini söyledi.

Zanlının 4 kasım 2016 tarihinde Ercan Havalima’nından KKTC’ye girmek istediği esnada tespit edilerek tutuklandığını belirten Hafız, zanlının suçunu kabul ettiğini ifade etti.

Zanlının KKTC’de turist statüsündre olduğunu anlatan Hafız, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek zanlınınn yargılanmaktan kaçmasının kuvvetle ihtimal olduğunu savundu ve davaları görüşülünceye kadar 3 ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevine gönderilmesini talep etti.

Savcı Serhan Bundak bu süreyi 1 ay ile sınırlandırdı.

”Türkiye’ye geri yollayın”…

Yargıç Hazal Hacımulla’nın söz vermesi üzerine zanlı Ahmet Bakır; ” Cezaevine gidersem eşim beni boşar o zamanlar mecburdum yapmak zorunda kaldım beni Türkiye’ye geri yollayın” diyerek mahkemeden merhamet diledi.

1 ay sonra yargılanacak…

huzurundaki şahadeti zanlının beyanlarını  dinleyen Yargıç Hazal Hacımulla yargılanmaktan kaçmasının kuvvetle ihtimal olduğu yönünde bulgu yaptığı zanlının davaları görüşülünceye kadar 1 ay geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevine gönderilmesine emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.