DOLAR 32,5238 0.36%
EURO 34,8032 0.48%
ALTIN 2.401,350,90
BITCOIN 1867779-4.47745%
Lefkoşa
°

21:40

YATSIYA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

ABONE OL
16 Şubat 2021 11:04
KAMUOYUNUN BİLGİSİNE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15/02/2021 tarihinde güneyde çalışanları temsil ettiklerini iddia eden GÜNEÝ EMEKCİLERİ adlı Facebook sayfası yöneticilerinin bazı basın yayın organları üzerinden yaptığı sözde tüm güney çalışanlarının Dev-iş sendikasinda örgütlenme kararı aldığı duyuruları tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır.

EMEKCİ arkadaşlarımızla birlikte vermiş olduğumuz hak arayışı mücadelemizde bugüne kadar ortalarda görünmeyen bazı sendikalar , emekci arkadaşlarımızın bir kısmı otel karantinalarını bir kısmı da Güneyde isverenlerinin sağladığı konaklama yerlerini kabul edip ailelerinden uzak kalma pahasına zor koşullarda ayakta kalmaya çalışırken sözü edilen sendika nerdeydi ? 2 aydır buralarda bulunan arkadaşlarımızı bir gün bile ziyaret edip sorunlarını dinleyip aylardır sesini duyurmak için çırpınan bu kitle için ne yapmışlar ? Şimdi soruyoruz bu arkadaşlara ve ilgili sendikaya neye dayanarak tüm emekci arkadaşlarımız adına böyle bir karar alabiliyorsunuz.

Emekci kardeşlerimizin adına karar verme yetkisi olmayan Facebook sayfasında n ibaret olan hiç bir resmi sıfatı bulunmayan tamamen Güney Kıbrısta çalışanların giderek artan birlikteliğini bozmaya yönelik olan bu oluşuma bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada fırsat vermeyecegimizi bunlara fırsat verecek olan tüm Sendika veya diğer kurumların da karşısında durmaya devam edeceğimizi deklare eder bu tip girişimlerde bulunan veya bulunacak olanlarıda bir kez daha bilgilendirmek isteriz.
G.K.Ç Derneği
Yön. Kurulu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.