DOLAR 32,2571 -0.08%
EURO 34,8227 -0.03%
ALTIN 2.426,490,08
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Serdar Denktaş: “Geriye kalan 10 adaya ve Kıbrıs halkına ayıp oluyor”

Serdar Denktaş: “Geriye kalan 10 adaya ve Kıbrıs halkına ayıp oluyor”

ABONE OL
9 Ekim 2020 15:57
Serdar Denktaş: “Geriye kalan 10 adaya ve Kıbrıs halkına ayıp oluyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Serdar Denktaş, Normal koşullarda teşekkür edilecek olan konuların, seçim maksatlı yapılıyor olmasının “teşekkürümüzü etkiliyor” ifadelerini kullanarak eleştiren Denktaş, “Maraş’ın ‘açıldı’ diyerek halka satılması, seçim uğruna yapılan bu şova değmedi” dedi.

Denktaş, Maraş’ın bütününün değil sadece kıyı kesiminin açılmış olmasına da değinerek “Maraş’ı açtım demek için” yapılmış bir hareket olmasının doğru olmadığını belirtti.

Bugün itibari ile ihtiyacı olan vatandaşa yardım paraları ödenmesini ve spor kulüplerinin ihtiyaçlarının giderilmesi hakkında konuşan Denktaş, “Seçimden 2 gün önce olmasaydı” diyerek vatandaşa “Bakın siz para yatırdım oyu filanca kişiye verin olmasaydı keşke” ifadelerini kullandı. Denktaş, seçmenin aklına, fikrine, iradesine ve oyuna sahip çıkacağını belirtti.

Seçim uğruna bu tür girişimlerin yapılmasını “yazık oluyor” söylemini kullanarak eleştiren bağımsız aday Denktaş, “Bir aday için bunun yapılması, geriye kalan 10 adaya ve Kıbrıs halkına ayıp oluyor” dedi.

KKTC vatandaşlarının Türkiye’ye bağlı olduğunu aksi düşünülmeyeceğinin altını çizen Denktaş, “Bilerek uzaklaştırmak isteyen bir ekip mi vardır bilemiyorum fakat Türkiye ile birbirimizden kopmamızın imkânsız” olduğunu aktardı.

“EĞİTİLMİŞ EKİPLER DEDİKODULAR YAYMAYA ÇALIŞIYOR”

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Serdar Denktaş, dün itibari ile eğitilmiş ekipler tarafından bazı söylemlerin yayılmaya çalışıldığını belirterek bu söylemlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Denktaş, “Bana oy verecek kişilere ‘kayıp oy’ ve ‘kazanma şansı yok’ diyenler bilmelidir ki ben şimdiye kadar hiç seçim kaybetmedim, yine kaybetmeyeceğim” dedi.

Bir diğer söyleme de değinen Denktaş, “Sırf başka aday kazansın diye aday olduğumu öne sürüyorlar, böyle bir şey söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında, “Sandıklardan çıkan iradeniz olsun” ifadelerine yer veren Denktaş, halkı oy vermeye çağırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.